Master Data Management

Minőségi adatok vállalatirányítási rendszereiben
KÉRJEN AJÁNLATOT
check_fat_green.png

Hozzon magabiztos döntéseket rendszereiben elérhető naprakész adatok alapján

check_fat_green.png

Optimalizálja vállalata adatkezelési folyamatait és kapcsolja össze a marketinget az értékesítéssel

check_fat_green.png

Növelje a bevételeket az adatgyűjtési folyamatok leegyszerűsítésével

Master Data Management

Érjen el minőségi adatokat minden üzleti rendszerben

Rendszerezett adatkezelés

A világon nap mint nap 16 billió megabájt adat jön létre. Az egyének, a társadalom és az üzleti szféra számára ez a hatalmas mennyiségű információ egyrészt nagy lehetőség, másrészt komoly kihívás.

Az egyik nehézséget az jelenti, hogy az információkat különböző forrásokból gyűjtik össze – emiatt a vállalat különböző üzleti rendszerei és adatbázisai eltérő és néha egymásnak ellentmondó adatokat tartalmazhatnak.

Mivel a legtöbb cég egyre inkább függ az informatikai támogatástól, és több párhuzamos üzleti rendszert is használ, a törzsadatok kezelése (Master Data Management – MDM) egyre fontosabb koncepció. A Master Data Management olyan módszer, amely biztosítja, hogy az összes csatlakoztatott rendszerben lévő összes információ ugyanazokra az alapadatokra támaszkodjon.

A Bisnode információs megoldásainak segítségével fejlesztheti vállalatirányítási rendszereiben található adatait: folyamatosan frissített minőségi adatokhoz férhet hozzá, miközben biztosíthatja, hogy a kapcsolódó üzleti rendszerek koherens információkat tartalmazzanak.

Minőségi adatok a master data management segítségével

Ismerje meg a Master Data Management előnyeit

Állandó hozzáférés a minőségi és naprakész adatokhoz

 • Optimalizálja üzleti folyamatait azáltal, hogy ugyanazokat az alapvető információkat biztosítja az összes üzleti egységhez és rendszerhez
 • Hozzon magabiztos üzleti döntéseket folyamatosan frissített adatok alapján
 • Tegye egyszerűbbé a társosztályok közötti együttműködést 
Pontos cégadatok a master data management segítségével

Hozzon okos döntéseket a pontos cégadatok segítségével

Folyamatos hozzáférés a minőségbiztosított piaci, üzleti és hitelinformációkhoz

 • Növelje az ügyfélélményt az igények folyamatos nyomon követésével és kiszolgálásval
 • Tegye hatékonyabbá értékesítési folyamatait és érje el a megfelelő ügyfeleket személyre szabott ajánlatokkal
 • Optimalizálja ügyfélkezelését a naprakész információkhoz való állandó hozzáféréssel
A master data management előnyei

Fordítsa előnyére a Bisnode adatelemzési szakértelmét

Az okos adatok és üzleti elemzések szakértői vagyunk

 • Hangolja össze üzleti céljait és folyamatait adatai optimalizálásával
 • Hozzon magabiztos stratégia, taktikai és operatív döntéseket okos adatokkal
 • Kapcsolja össze a marketingnél és az értékesítésnél megtalálható adatokat és hozzon ki többet ügyfeleiből

A cég vevőállománya folyamatosan változik: új ügyfelek érkeznek, miközben mások távoznak. Ezért mindig fennáll a kockázata, hogy a különböző rekordokban tárolt adatok idővel eltérnek majd egymástól. Ha az alapvető információkat a Bisnode-tól szerzi be és törzsadatkezelő megoldásainkkal kezeli, mindig rendelkezni fog egy törzsadatfájllal, amely naprakész és pontos információkat tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy minden üzletág munkatársai biztosak lehetnek a döntéstámogatás kiváló minőségében.

A Bisnode több száz forrásból gyűjti, dolgozza fel és teszi egyszerűbben kezelhetővé az adatokat. Választhat, hogy rendszeres frissítésekre fizet elő, vagyis a szükséges fájlok elküldését kéri, vagy összekapcsolja üzleti rendszereit nyitott API-nkkal, hogy automatikus frissítésekhez jusson.

A legtöbb vállalat napjainkban hatalmas mennyiségű adathoz fér hozzá, de nehézséget okozhat azoknak a megfelelő adatpontoknak a meghatározása, amelyek a szervezet üzleti kihívásaira adnak választ. Üzleti tanácsadóink segítenek abban, hogy több információt nyerjen ki rendelkezésre álló adataiból, illetve összehangolja azokat a Bisnode-nál megtalálható hozzáadott értéket képviselő üzleti adatokkal.

Szakértő kollégáink segítenek felmérni vállalkozása üzleti kihívásait, és olyan digitális üzleti információs megoldásokat és folyamatoptimalizálási lehetőségeket javasolnak, amellyel elkerülheti az üzleti kockázatokat, bővítheti ügyfélállományát, vagy akár a nemzetközi compliance elvárásoknak is eleget tehet.

A Dun & Bradstreet vállalattal való partnerségünk révén globális szinten szolgáltatunk adatokat, és dinamikus, átfogó képet nyújtunk azokról a cégekről, amelyekkel üzleti tevékenységet folytat vagy tervez. A világ legnagyobb vállalati adatbázisa alapján világos képet kaphat cégének ügyfeleiről, potenciális ügyfeleiről és beszállítóiról. Nyerjen áttekintést széles körű és mélyreható információk alapján globális üzleti kapcsolatairól és partnerei nemzetközi családfáiról.

A Master Data Management szakértői

A Bisnode és a Dun & Bradstreet minőségi üzleti információkat hoznak létre az adatok folyamatos gyűjtésével, javításával és bővítésével. Adataink kiváló minőségűek, megbízhatóak és következetesek. A Dun & Bradstreet kiterjedt DUNSRight™ eljárásán keresztül naponta több ezer forrásból gyűjtjük, összesítjük, követjük nyomon és ellenőrizzük az adatokat, így Ön okos döntéseket hozhat cége számára.

 • A világ legnagyobb vállalati adatbázisa, 250 millió cég adataival
 • Napi 5 millió frissítés 30 000 forrásból

Vegye fel velünk a kapcsolatot

megoldások - kapcsolati felület

Kérjen ajánlatot vagy tudjon meg többet üzleti megoldásainkról

Telefonos elérhetőségünk