Mutassa meg pénzügyi stabilitását

Különböztesse meg vállalkozását a versenytársaktól
Kérjen ajánlatot
check_fat_green.png

Különböztesse meg cégét Európa legelterjedtebb cégminősítésével

check_fat_green.png

Érjen el kedvezőbb fizetési feltételeket tárgyalásai során

check_fat_green.png

Tartozzon Magyarország elit cégei közé

Üzleti megoldások

Az üzleti életben a hosszú távú és jövedelmező kapcsolatok kialakításának legfontosabb alapja a bizalom. A folyamatos piaci változások és kihívások még a legstabilabb cégek életében is jelentkezhetnek, így napjainkban egyre fontosabbá válik a cégek számára, hogy megbízhatóságukat és kockázatmentes üzletvitelüket megmutassák ügyfeleik vagy beszállítóik számára. A Bisnode cégminősítése pontosan erre az igényre igyekszik választ adni. Európa szerte legelterjedtebb cégminősítési modellünk és a Bisnode Tanúsítvány segítségével a vállalatok könnyen bebizonyíthatják, hogy a velük ápolt üzleti kapcsolatok biztonságosak, és stabil háttérrel rendelkeznek.

Bisnode Webshop

Bisnode Webshop

Külföldi és belföldi céginformációk és cégminősítések egyszerűen a Bisnode Webshopban

Ellenőrizze ügyfeleit és potenciális partnereit, hozzon adatokon alapuló, magabiztos és kockázatmentes döntéseket cége érdekében.

Letölthető eseti cégriportok:

Ha csak egy vállalkozás - legyen szó külföldi, akár belföldi szervezetről- kockázatosságát, pénzügyi helyzetét vagy hitelképességét szeretné megvizsgálni, akkor válassza a letölthető eseti cégriportokat. 

Online céginformációs rendszer:

Amennyiben egyszerre több cégelemzésre is szüksége van, válassza a hosszabb távú megoldást és vásároljon D&B Credit Reporter előfizetést.

Irány a Webshop

 

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot

megoldások - kapcsolati felület

Kérjen ajánlatot vagy tudjon meg többet üzleti megoldásainkról

Telefonos elérhetőségünk