Minősítse vállalkozását

Európa legelterjedtebb cégminősítése
KÉRJEN AJÁNLATOT
check_fat_green.png

Objektív minősítés a vállalkozások pénzügyi stabilitásáról

check_fat_green.png

Lehetőség a hosszú távú üzleti kapcsolatok megalapozására

check_fat_green.png

Drasztikusan csökkenthető hitelezési veszteségek

A Bisnode Minősítés segít azonosítani és elkerülni a legkockázatosabb cégeket

Visszamérhető cégminősítési rendszer

Ismerje meg üzleti partnerei megbízhatóságát

Folyamatosan visszamért, automatikus cégminősítési rendszer

A magyar gazdaságban 100 cégből 4 egy éven belül fizetésképtelenné válik. Ez a vállalati trend nem csak megnehezíti az ügyfélkezeléssel kapcsolatos döntéseket, de amennyiben figyelmen kívül hagyjuk, komoly üzleti kockázatokat is teremt a cégek számára.

A Bisnode cégminősítési rendszere 90 százalékos megbízhatósággal előrejelzi a vállalati nemfizetéseket és csődöket. Szakértőink által kifejlesztett statisztikai modellünk különböző demográfiai és pénzügyi adatok mellett olyan negatív információkat is figyelembe vesz, mint a működést befolyásoló jogi események és különböző végrehajtások adatai, illetve az egyes cégek fizetési határidejének alakulását és a késedelmek változásait is elemzi az egyes cégek minősítésének meghatározása során.

Bisnode Rating és bedőlések arányának alakulása

Az 1-10-es ratinggel rendelkező cégek 850-szer kockázatosabbak, mint a 91-100-as ratinggel rendelkező cégek

Ha a Bisnode objektív és könnyen értelmezhető cégkockázatossági mutatószámát figyelembe veszi üzleti döntései előtt, a lehető legkisebb mértékűre csökkentheti a késve fizető, felszámolás alá kerülő üzleti partnerei okozta pénzügyi károkat.

Bizonyítsa be vállalkozása pénzügyi stabilitását

Bizonyítsa be vállalkozása pénzügyi stabilitását

A stabil vállakozások megkülönböztetik magukat

Napjainkban már nem csak a nagy cégek kiváltsága a tudatos kockázatkezelés és a biztonságos üzleti növekedés. A Bisnode Tanúsítványa lehetőséget nyújt arra, hogy megmutassa vállalkozása pénzügyi stabilitását.

AAA, AA vagy A minősítésre Magyarországon csupán a cégek 9,82 %-a jogosult, így Bisnode Tanúsítvánnyal rendelkezni kitüntetés. Az ország elit vállalataink körébe tartozni a piac számára azt az üzenetet hordozza, hogy az AAA, AA és A minősítésű vállalatokkal alacsony kockázat mellett köthetnek üzletet, hosszú távon is számíthatnak rájuk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

megoldások - kapcsolati felület

Kérjen ajánlatot vagy tudjon meg többet üzleti megoldásainkról

Telefonos elérhetőségünk