Biztosítsa vállalati megfelelősségét

Csökkentse kockázatait compliance megoldásainkkal
KÉRJEN AJÁNLATOT
check_fat_green.png

Tárjon fel nemzetközi családfákat és vállalati kapcsolódásokat

check_fat_green.png

Alapozza meg üzleti döntéseit részletes compliance adatokkal

check_fat_green.png

Azonosítson kockázatos ügyfeleket vagy beszállítókat

Hozzon biztonságos üzleti döntéseket számlafizetési információkkal

Hozzon gyors, biztonságos üzleti döntéseket

A Bisnode amerikai partnerén, a Dun & Bradstreet-en keresztül olyan compliance megoldásokat kínál, amelyekkel egyszerűen azonosíthatja a szankciós listán szereplő, korrupt, vagy gyanús üzleti partnereket, így megóvhatja hirnevét és elkerülheti az üzleti kockázatokat. A közvetett üzleti kapcsolatait átvilágítva biztosíthatja, hogy vállalata megfeleljen a legszigorúbb hazai és nemzetközi jogszabályoknak és törvényeknek.

Segítségünkkel felgyorsíthatja és automatizálja az új partnerekkel történő kapcsolatok kialakítását, miközben felfedezheti a vállalatok kapcsolódásait, családfáit, és részletesen megismerheti a vezetők körét, hogy olyan döntéseket hozhasson, amelyek hozzájárulnak az etikus vállalati növekedéshez

Védje meg márkáját compliance folyamatokkal

Védje meg márkáját

Megbízható átvilágitás és azonosítás üzleti kapcsolataira

Használja ki a világ legnagyobb üzleti adatbázisát, amelyben egyedülálló adatokat találhat a különböző entitásokról, hogy biztonságos compliance döntéseket hozhasson. A Dun & Bradstreet több mint 265 millió adata naponta 5 millió alkalomnál többször is frissítésre kerül, hogy ezáltal is segítse a vállalkozások és a tényleges tulajdonosok azonosítását és validálását.

Megoldásainkon keresztül hozzáférhet különböző:

  • szankciós és figyelési listákhoz
  • PEP listákhoz
  • média figyeléshez
  • bírósági eljárásokhoz
  • nyilt forrású kutatásokhoz
Egységes compliance folyamatok

Kerülje el a kockázatokat egységes compliance folyamatokkal

Teljesítse a compliance kötelezettségeket valós időben frissülő adatokkal

Próbálja ki automatizált megoldásainkat amelyek valós idejű adatokat mutatnak közvetett és közvetlen beszállítóiról, illetve ügyfeleiről. A Dun & Bradstreet korszerű megoldásaival megbizonyosodhat arról, hogy vállalkozása eleget tesz a törvényi és jogszabályi előírásoknak, mind hazai, mind nemzetközi tekintetben. Az üzleti kockázatok a múltté vállnak, amennyiben megbízható, automatizált compliance folyamatokkal kezd el dolgozni.

Megoldásaink elektronikus dokumentációt is tartalmaznak, így folyamatosan adminisztrálhatja és nyomon követheti az egyes változásokat, beleértve a felhasználók által felvitt megjegyzéseket, a letöltött riportokat, illetve a felhasználóhoz és dátumhoz köthető egyéb tevékenységeket. EZek a funkciók segítenek megfelelni a külső és belső elvárásoknak, törvényi előírásoknak vagy szabályozásoknak

Vegye fel velünk a kapcsolatot

megoldások - kapcsolati felület

Kérjen ajánlatot vagy tudjon meg többet üzleti megoldásainkról

Telefonos elérhetőségünk